Inzameling gaven zondag 29 november 2020. Graag digitaal; bij voorkeur via de App Kerkgeld

Eerste inzameling: Diaconie, KiA
De eerste inzameling is vandaag bestemd voor Kerk in Actie, voor vluchtelingenkinderen op Griekse eiland Lesbos. Daar verblijven momenteel duizenden niet-begeleide minderjarigen in een vluchtelingenkamp.  Na de brand in augustus is de situaties zo mogelijk nog schrijnender geworden. Kerk in Actie werkt samen met plaatselijke hulporganisaties waaronder die van de Grieks orthodoxe kerk en Borderline Lesbos.  Het gaat om medische zorg, een schooltje, een integratieproject en noodhulp voor slachtoffers van Covid-19: voedsel, een keuken, zeep!

Tweede inzameling:
Bloemen

In de kerk zijn bussen voor kerk, zending en wijkkas bij de uitgang.

We verzoeken iedereen zoveel mogelijk gebruik te maken van de App Kerkgeld, dit bespaart ons veel werk.
Als u de giften zelf overmaakt kunt u dit vanaf heden doen op bankrekeningnummer: NL56 RABO 0373735391 ten name van de Protestantse Gemeente Hoogeveen.

U kunt de app downloaden op uw telefoon en vervolgens installeren

U moet wel uw “registratie nummer” invullen, is te vinden op de brief van uw kerkelijke bijdrage.

U kunt uw gift voor de inzameling ook via een QR code voldoen.

Of :
U wordt via de onderstaande link direct doorgelinkt naar de Kerkgeld App. https://site.skgcollect.nl/13/gift/532ba44680d75fcd3231ba9011f4305f

of overschrijven: één bankrekeningnummer
NL56 RABO0373735391 ten name van Protestantse Gemeente Hoogeveen
Als u de giften zelf overmaakt kunt u dit vanaf heden doen op bovenstaand bankrekeningnummer.
U kunt hierbij aangeven waarvoor u de gift wilt bestemmen.

U kunt de link activeren en komt direct in de bundelcollecte terecht. U kunt hier uw gift aan de diaconie, doelcollecte en kerk doen.
U kunt dit op diverse wijzen doen, koppelen aan eigen account in SKG Collect (welke u ook gebruikt voor het bestellen van collectebonnen of anoniem een gift doen of op naam en u kunt zelf bepalen hoeveel u wilt geven. Zodra de gegevens zijn ingevuld kan het gemeentelid de eigen bank kiezen en de iDEAL-betaling doen.
U ontvangt hierna een bevestiging per mail.

U kunt hierbij zelf aangeven waarvoor u de collectegift wil bestemmen.
Wanneer er niets aangegeven wordt, verdelen we de giften volgens het collecterooster, dus 1/3 bestemd voor Diaconie, 1/3 bestemd voor de doelcollecte en 1/3 bestemd voor de kerk (College van Kerkrentmeesters)
Namens het College van Diaconie en College van Kerkrentmeesters,
voorzitter John Ettema (diaconie) en voorzitter Jur Stavast (kerkrentmeesters)

| in Homepagina.