Inzameling gaven zondag 7 juni 2020.(Graag digitaal)

Eerste inzameling:
Diaconie tbv financiële hulp vanuit inloopuuur.

Tweede inzameling:
Diaconaal platform

Digitale inzameling van de gaven tijdens de online diensten van de kerk.
vanaf heden op één bankrekeningnummer
NL56 RABO0373735391 ten name van Protestantse Gemeente Hoogeveen
Als u de giften zelf overmaakt kunt u dit vanaf heden doen op bovenstaand bankrekeningnummer.
U kunt hierbij aangeven waarvoor u de gift wilt bestemmen.
U kunt uw gift voor de inzameling ook via een QR code voldoen.

Of :
U wordt via de onderstaande link direct doorgelinkt naar de Kerkgeld App. https://site.skgcollect.nl/13/gift/532ba44680d75fcd3231ba9011f4305f

U kunt de link activeren en komt direct in de bundelcollecte terecht. U kunt hier uw gift aan de diaconie, doelcollecte en kerk doen.
U kunt dit op diverse wijzen doen, koppelen aan eigen account in SKG Collect (welke u ook gebruikt voor het bestellen van collectebonnen of anoniem een gift doen of op naam en u kunt zelf bepalen hoeveel u wilt geven. Zodra de gegevens zijn ingevuld kan het gemeentelid de eigen bank kiezen en de iDEAL-betaling doen.
U ontvangt hierna een bevestiging per mail.
Als u de giften zelf overmaakt kunt u dit vanaf heden doen op bankrekeningnummer: NL56 RABO 0373735391 ten name van de Protestantse Gemeente Hoogeveen.
U kunt hierbij zelf aangeven waarvoor u de collectegift wil bestemmen.
Wanneer er niets aangegeven wordt, verdelen we de giften volgens het collecterooster, dus 1/3 bestemd voor Diaconie, 1/3 bestemd voor de doelcollecte en 1/3 bestemd voor de kerk (College van Kerkrentmeesters)
Namens het College van Diaconie en College van Kerkrentmeesters,
voorzitter John Ettema (diaconie) en voorzitter Jur Stavast (kerkrentmeesters)

| in Homepagina.