Projecten oosterkerk

Fancy Fair Oosterkerk
Bedankt allemaal!

Wat een gezellige drukte op zaterdag  6 april  bij de Fancy Fair.
Veel gemeenteleden hadden aangeboden om op diverse manieren te helpen. Het begon al op vrijdag  5 april met het inleveren van goederen en alles klaarzetten voor de zaterdag.
Op zaterdag 6 april gingen de deuren om klokslag 9 uur open. Mensen stroomden weer binnen op zoek naar ‘koopjes’  Iedereen stond klaar om te verkopen: koffie, taart,  lootjes , knipkaarten voor de kinderen, plantjes , een fotoshoot  en  natuurlijke de verkopers van de ingeleverde boeken en andere spullen.  Buiten rook je de geur van de hamburgers , nasi en bami. Daar was het ook druk.
Hoewel we het idee hadden dat dit jaar het aantal bezoekers iets minder was, heeft dat weinig invloed op de opbrengst gehad.
Het was weer een prachtig resultaat:   3480,81
Dit is een iets hogere bedrag dan we hadden afgekondigd. Je hebt soms  na sluitingstijd toch kopers!Wij willen alle medewerkers en in het bijzonder Marco en Ans , heel hartelijk danken . Het was veel werk maar ontzettend gezellig met elkaar!Team jeugd voor Gambia

NB!Jeugd voor Gambia heeft sindskort een ander rekeningnummer bij de diaconie. Mocht u alsog een gift willen overmaken is het rekeningnummer nu: NL78RABO  03737 12 782 mvv Project Gambia.

foto’s van Fancy Fair

Rek nr.: NL78RABO  03737 12 782  van Diaconie Protestantse gemeente Hoogeveen met vermelding van Project Gambia

Nieuws over Jeugd voor Gambia
In 2014 is er voor het eerst een groep jongeren naar Gambia afgereisd om aan de school