Projecten oosterkerk

Giften zijn welkom op:

Rek nr.: NL78RABO  03737 12 782  van Diaconie Protestantse gemeente Hoogeveen met vermelding van Project Gambi

Acties Jeugd voor Gambia:

Opbrengst speculaasactie!

Begin november hebben we een zeer grote bestelling door kunnen geven aan de bakker van Clubkas-acties.nl in Nunspeet. Wij willen graag vermelden dat de opbrengst van de speculaasactie dit jaar weer alle records heeft gebroken. Wij hebben maar liefst 1687,51 euro aan deze actie overgehouden. Geweldig! Ook een mooie opsteker voor de jeugd die in 2021 meegaat en druk bezig is veel geld in te zamelen.

Z.W.O. kerststukjes en kerstboeketten actie

Ook dit jaar gaan wij weer kerststukjes maken voor de 2 bekende projecten n.l. ”de jeugd voor Gambia” en” Roemenië” waar Herma en Jan Kok verschillende gemeenschappen ondersteunen. Voorbeelden van de kerststukjes en boeketten staan op zondag 8 en 15 december in de hal van de Oosterkerk, waar u uw bestelling kunt opgeven. De bestelde kerststukjes en kerstboeketten kunnen op dinsdag 17 december tussen 19.00 en 20.00 uur opgehaald en betaald worden in de soos van de Oosterkerk.
(voor wie dan verhinderd is, of de bestelling niet op kan halen wordt het thuis bezorgd). Wij hopen dat er weer vele bestellingen komen. De Z.W.O.-werkgroep Oosterkerk

En noteert u alvast in uw agenda:
Oliebollen/Kniepertjes: 30 december
Fancy Fair/Rommelmarkt: 4 april 2020

De nieuwe jongerengroep die mee gaat in de zomer van 2021 begint zich te vormen.

| in Homepagina.