Paasgroetenactie, op zondag 24 maart en 7 april

Paasgroetenactie:
Op zondag 24 maart en 7 april kunt u weer kaarten schrijven naar gevangenen in Nederland en mensen en organisaties van de groetenlijst van Amesty International.
Voor gedetineerden is het bemoedigend wanneer ze kaarten ontvangen, zeker als daar ook nog iets persoonlijks op staat. Ook al weet u niet precies wie deze kaart ontvangt, vanwege de privacy, toch mag u ervan overtuigd zijn dat het feit dat er aan hen gedacht wordt, de gedetineerden erg goed doet. Het is een feestelijke gebeurtenis als de kaarten in de kerkdienst in de gevangenis worden uitgedeeld.
Ook de mensen en organisaties, die zich inzetten voor mensenrechten wereldwijd, voelen zich gesteund door kaarten en brieven. Het is vaak moeilijk werk van lange adem, als je voortdurend bedreigd wordt. Maar het doet goed als mensen je door een kaart een hart onder de riem steken.
De kaarten, adressen en verzending zullen wij verzorgen, wel vragen wij van u een bijdrage in de portokosten.
Werkgroep ZWO Oosterkerk

| in 40 dagen & Pasen 2019, Agenda, Homepagina, ZWO-project.