ontmoetingsmiddagen, 30 juni en 25 augustus

Ontmoetingsmiddagen Oosterkerk op dinsdagmiddag 30 juni en 25 augustus

Na een lange periode, waarin we niet bij elkaar konden komen, willen we weer voorzichtig van start gaan!

Het is besproken binnen de kerkenraad dat het de moeite waard is om te kijken of het gaat lukken.

Dat kan dus op 30 juni en op 25 augustus; tussentijds niet omdat de kerk eind juli is gesloten in verband met de vakantieperiode.

We treffen elkaar in de trouwzaal en de ontmoetingsruimte om 14.30 uur. Koster Ans heeft de tafeltjes gezellig opgesteld, we zitten dan met 2, hooguit 3 personen om een tafel en gaan voldoende afstand van elkaar nemen.

Eindelijk kunnen we onze verhalen weer aan elkaar kwijt!  Hoe hebben we de afgelopen maanden beleefd?

Ds. Dick heeft beloofd dat hij ook in ons midden is.

Het zal vast even wennen zijn, maar toch hoop ik, dat we langzamerhand weer naar het normale leven kunnen terugkeren.

Iedereen is van harte welkom, ook degenen die nog niet eerder zijn geweest.

Ik wil wel van tevoren weten wie er komt i.v.m. de indeling van de ruimte. Graag tijdig aan mij doorgeven, dat is zeker nu van belang.

Tot ziens op 30 juni en 25 augustus!

Vriendelijke groet,

Roelien Alberts