Ontmoetingsmiddag Oosterkerk, dinsdag 26 februari om 14.30 uur.

Ontmoetingsmiddag Oosterkerk

Ds. André Heiner zou in januari bij ons komen maar hij was toen helaas verhinderd. Bernard de Vries heeft hem toen vervangen en heeft ons boeiend verteld over de natuur om ons heen.

Ds Heiner komt nu op   U weet, hij staat ons bij in de periode dat wij zonder eigen predikant zijn.

Hij heeft een boek geschreven: ‘Geloven is een kunst’. Hij vertelt daarin over zijn jeugd, wat de aanleiding was om theologie te gaan studeren en hoe het hem is vergaan als predikant. Zo schreef hij mooie verhalen over wat hij meemaakte tijdens zijn 40 jaar predikantschap.

Hij komt bij ons om te vertellen van zijn belevenissen en zal ons vast en zeker uitleggen, waarom geloven een kunst is. Naast ernst komt ook humor veel voor in zijn boek. Voor de liefhebbers neemt hij wat boekjes mee.

U en jij  bent weer van harte welkom en neem gezellig iemand mee!

Vriendelijke groet,
Roelien Alberts – Koekoek, 0528 230687