ontmoetingsmiddag, 25 febr. 2020

Ontmoetingsmiddag Oosterkerk
Vanmiddag gaan we ons verdiepen in iets heel bijzonders: wichelroedelopen. Fake Everts, bij velen bekend als Oosterkerker, gaat ons inwijden in de geheimen van de wichelroede. Hij is deskundig, van Fake is het een grote hobby.

Wichelroedes worden in Europa zeker al vanaf de 13e eeuw gebruikt, onder andere in de mijnbouw, maar waarschijnlijk lang daarvoor ook al.

De wichelroede is een instrument om energieën waar te nemen, je kunt er bijvoorbeeld waterbronnen mee opsporen.

Wichelroedes, het heeft iets geheimzinnigs, mystieks…

Fake zal ons inwijden in de geheimen. Niet zeker is of wij na zijn enthousiaste verhaal ook al kunnen wichelroedelopen, maar we weten er inmiddels dan wel véél meer van dan vele anderen.
U en jij bent weer van harte welkom op dinsdag 25 februari om 14.30 uur. We ronden rond 16.00 uur af. Neem gezellig iemand mee.

Roelien Alberts, 06 513 60 619

| in Agenda.