Ontmoetingsmiddag 24 september 2019

Ontmoetingsmiddag Oosterkerk op dinsdag 24 september

Deze middag maken we ons (uitgestelde) uitstapje naar Hollandscheveld aangezien het in augustus helaas niet doorging.

Aan het Hollandscheveldse Opgaande 6 staat een oude woning uit 1765. Dit “Oudste huis van Hollandscheveld” is nu een Rijksmonument en heeft een stijlkamer waar grootmoedersdagen weer tot leven komen; het interieur ademt de tijd van vóór 1940.

De familie Woltinge heeft er altijd gewoond. Aleida Dekker-Woltinge bewoont nu een deel van het huis. Zij zal ons iets van de historie vertellen. Het oude huis heeft nogal wat hoogteverschil tussen de vertrekken en een rollator of rolstoel zijn daar niet bruikbaar. Wel zijn er een paar sterke armen beschikbaar om steun te bieden aan wie daar behoefte aan heeft. Er hoeft niet veel gelopen te worden.

Na de bezichtiging kunnen we met elkaar wat drinken in de schuur.

Je kunt er met eigen vervoer naar toegaan, dan graag daar om 14.30 uur aanwezig zijn. We kunnen ook vervoer onderling regelen. Dat spreken we dan af bij de opgave.
Vertrek bij de kerk om 14.15 uur.

Helaas kon dit bericht niet tijdig de Kerkentrommel bereiken, dus zeg het voort!
Hoe je ook gaat: altijd vóóraf opgave van deelname bij mij!

U en jij bent weer van harte welkom en neem gezellig iemand anders mee!

Vriendelijke groet, Roelien Alberts – Koekoek
06 513 60 619 of 0528 230 687