Nieuwe vrouwen gespreksgroep, start 3 oktober 2019, 19.30 uur, oosterkerk

Na de zomer hopen wij te starten met een vrouwengespreksgroep over (levens)thema’s en/of gespreksonderwerpen die u/jou bezighouden. Bijvoorbeeld kunnen we denken aan: vriendschap, keuzes maken, verandering, geloofsontwikkeling, afscheid nemen, ouder worden, politiek, milieu. Deze gespreksgroep staat open voor vrouwen van elke leeftijd; we hopen zo van elkaars (levens)ervaringen te leren en – om met de visie van de Oosterkerk te spreken – mooie ontmoetingen met elkaar te hebben bij de Bron.

De aftrap is op donderdag 3 oktober in de Oosterkerk van 19.30 tot 21.00 uur en staat in het teken van kennismaking en het met elkaar van gedachten te wisselen over de opzet, inhoud, welke dag, frequentie. Kom gerust deze eerste avond eens kijken en neem een vriendin mee!

Voor vragen kun je bellen met Peterine Kooijmans, (0528) 785 990 of Hetty Kleinjan, (0546) 67 36 14 (vakantie van 17 augustus tot 9 september).

Graag tot ziens op donderdag 3 oktober! Je hoeft je niet aan te melden, je bent gewoon van harte welkom!

| in Agenda.