Met het oog op actualiteit in verband met corona virus

Maatregelen corona virus
 Moderamina van AK en CvK hebben besloten het advies van de rijksoverheid en de richtlijn van de PKN te volgen en alle kerkdiensten tot nader order geen doorgang te laten vinden. Voor het gebruik van onze kerkgebouwen voor bijvoorbeeld begrafenisdiensten geldt een beperking, zie richtlijnen van de begrafenisondernemers.

De ontwikkelingen rond het coronavirus nemen ernstige vormen aan. Vergaderingen, overleggen en bezoeken komen te vervallen. Belangrijke gebeurtenissen komen niet meer tot hun recht. Wat een verdriet.
Berichten en besluiten waarvoor wij als kerkenraad verantwoordelijk zijn gaan per mail via de scriba. Harry Lip en Arie Schouten coördineren zoveel mogelijk de besluiten rond onze wijkgemeente.
De kerk is gesloten voor alle activiteiten.
Voor de ouderlingen en contactpersonen geldt, ga voorlopig niet op bezoek.
Alle berichten voor onze gemeenteleden gaan zoveel mogelijk via de website.(zeg het voort) Ook de Zondagsbrief gaat de komende weken via de website.
Een hartelijke groet, Arie Schouten(voorzitterKerkenraad)
a.schouten.pwgoost@gmail.com

| in Nieuws.