Met het oog op zondag 9 augustus 2020,

Zondag 9 augustus, 8e zondag van de zomer

Voorganger:   ds. A. Linde

Organist:         Bram van Dijk

Deze dienst wordt ook online weergegeven op deze website:
rechterkolom onder kopje meekijken en meeluisteren> live of later in de herhaling

WEER NAAR DE KERK……
RESERVERINGSSYSTEEM OOSTERKERK
Er moet, van overheidswege, gewerkt worden met een reserveringssysteem.
Dat past niet bij de gastvrije sfeer van de kerk, maar in deze situatie kan het helaas niet anders.
Vanaf maandag 29 juni kunt u een plaats reserveren voor de komende zondag in de Oosterkerk.
Dat kan op twee manieren:
 *  Via deze website van de Oosterkerk
stap 1:              klik op de knop rechtsboven: zitplaats reserveren
stap 2:              U komt op een aanmeldingsformulier voor de eerstkomende zondag
stap 3:              ( als u een kopie wilt ontvangen via mail, graag onderaan aanvinken)
stap 4:              klik op de knop verzenden.
Telefonisch  naar 06- 18431967  ( pastorale telefoon)
    opgave vóór donderdagavond 20.00 uur.
Wanneer het maximale aantal aanmeldingen bereikt is en u bericht krijgt dat u niet kunt komen, dan krijgt u voor de volgende zondag dat u zich aanmeldt, voorrang.
U krijgt alleen een mail als u NIET geplaatst bent.
Dus: geen bericht, goed bericht: U mag komen!
Graag tot ziens in de Oosterkerk.
Een aantal zaken die belangrijk zijn:
Ingang van de kerk is vanaf de Leeuweriklaan. (Hoofdingang)
Bij binnenkomst wordt u gevraagd naar uw gezondheid en om uw handen te desinfecteren.
Als u een jas heeft dan meenemen in de kerkzaal. (Er is ruimte om de jas naast u neer te leggen)
Ingang kerkzaal is via het middenpad. U wordt een plaats aangewezen. Het is wel mogelijk om eerst het stiltecentrum te bezoeken.
De kerkzaal is zo ingericht dat u op anderhalve meter afstand van elkaar kunt zitten.
Gezinnen en echtparen mogen naast elkaar zitten.
Helaas mogen we als gemeente nog niet meezingen, omdat zingen een grote bron van besmetting lijkt te zijn.
Het uitgaan gaat stapsgewijs, dat wil zeggen per bank en van achteren naar voren. Ouderling of diaken zal het aangeven.
Achter in de kerk hangen collectezakken voor de inzameling van de gaven.
Namens de kerkenraad,
Harry Lip, scriba