(Vacature) predikant, (beroepen en aangenomen ds. D. van der Vaart. Uden/Veghel)

Ds. Dick van der Vaart is beroepen door de Protestantse wijkgemeente Hoogeveen-Oost, als predikant voor de Oosterkerk

Op zondag 30 december is in de Oosterkerk afgekondigd, dat aan ds. van der Vaart de beroepbrief is overhandigd .
Een belangrijk en blij moment voor onze wijkgemeente en voor ds. Van der Vaart.
Op 19 december heeft hij zich gepresenteerd aan onze wijkgemeente. Ook zijn vrouw was aanwezig. Met groot applaus is hij na de stemming welkom geheten. Hij heeft al laten merken dat hij uitziet naar het werken in onze wijk.
Op zondag 6 januari is bekendgemaakt dat ds. Van der Vaart het beroep heeft aangenomen!

Het kan nog wel even duren voordat hij kan worden bevestigd. Er moet er nog veel geregeld worden, zo moet er o.a. nog woonruimte worden gezocht.