predikant ds. D. van der Vaart.

Ds. Dick van der Vaart

Mijn naam is Ds. Dick van der Vaart en sinds augustus 2000 ben ik, met veel plezier, predikant in Uden. En vanaf juni 2012 voor de hele gemeente Uden-Veghel. Dit is mijn tweede gemeente. Hiervoor “stond “ ik zeven jaar in Anna Paulowna. Mijn studie heb ik gedaan aan de Theologische Universiteit in Kampen. Hoofdvak: pastoraat.

Al werkend heb ik mij intensief bezig gehouden met gemeenteopbouw, spiritualiteit en experimenten met eredienst. Dit laatste in samenwerking met mijn vrouw Peterine die dramadocente is en in de kerkdiensten prachtige “expressieve momenten“ weet te creëren.

In mijn werk beleef ik veel plezier aan “teamworking” samen met anderen de taken op de verschillende werkvelden zo goed mogelijk verrichten. Er is zoveel kwaliteit, creativiteit, deskundigheid en energie bij gemeenteleden!

Vlaskamp 36, 7908 ME Hoogeveen
tel. 0528 785990
ds.dickvandervaart@kpnmail.nl

Maandag 25 maart 2019 is de familie verhuisd naar Hoogeveen en zondag 31 maart deed ds. Van der Vaart intrede in een feestelijke dienst in de Oosterkerk.