Gebedskring Oosterkerk

Beste gemeenteleden van de Oosterkerk

Bij veel mensen is het wel bekend, de gebedskring van de Oosterkerk.
Op maandagavond één keer in de 2 weken komen wij bij elkaar in een ruimte van de kerk. Om 19.00 uur
Wij zouden het fijn vinden hier nieuwe mensen te ontmoeten en nodigen u van harte uit eens bij ons binnen te lopen. U zult ontdekken dat er een heel ontspannen sfeer heerst.
Maar het gaat natuurlijk om het gebed. Het gebed is de motor van de kerk. Juist in deze tijd waar veel zekerheden op losse schroeven komen te staan. We mogen één ding zeker weten. God blijft dezelfde, dat heeft Hij zelf aan ons beloofd. God vergeet zijn beloften niet en daarom is het zo belangrijk alles bij Hem te brengen. God wil gebeden zijn.
Wij bidden voor onze gemeente, voor de predikant, voor de kerkenraad en voor allen die zich inzetten voor Gods koninkrijk. We bidden voor de zieken (die bij ons bekend zijn) en schrijven kaarten aan zieke gemeenteleden of ter bemoediging. We bidden voor hen die het moeilijk hebben. Er is zoveel om voor te bidden en te danken, want ook danken is belangrijk.
Er kunnen gebedsintenties bij ons ingeleverd worden, deze worden meegenomen in de gebeden. Niets is gek en niets is raar. God weet alles en kent ons persoonlijk. Wij als gebedskring beloven hierbij nergens over te praten. Het blijft in de ruimte van de kerk.

De data waarop de gebedskring bijeen komt zijn:

Op de maandagen:
30 September, 14 Oktober, 28 Oktober, 11 November,  25 November,

4 December en 23 December.
Om 19.00 uur.

Een beetje nieuwsgierig geworden hoe een gebedskring is, kom langs, bel voor informatie of spreek ons aan in de kerk. Pieta: 0528 230911.

Namens de gebedskring van de Oosterkerk,

Marja, Jannie, Anneke, Pieta.

| in Nieuws.