een warme kerst begint in de kerk

 

 

 

 

 

Een warme kerst begint in de kerk
In Hoogeveen staan langs de verschillende toegangswegen naar het centrum en op andere plaatsen in Hoogeveen borden met posters met de tekst : Kerst, Licht, Vrede, Leven, Liefde, Geloof en een verwijzing naar http://www.kerstinhoogeveen.nl  

Een warme kerst begint in de kerk.
Voor heel veel mensen is Kerst verworden tot de fraai gedekte tafel met heerlijke gerechten en een stuk gezelligheid. Toch is dat niet de boodschap van Kerst! Kerst vertelt over de geboorte van Jezus Christus, de Zoon van God, onze Verlosser. In de kerken wordt hierover verteld. Dit verhaal maakt echt warm. Kom er naar luisteren. 

Ook op de website van de verschillende kerken, de plaatselijke kerkbladen, de kerkentrommel, in de rubriek kerk en samenleving van de Hoogeveense Courant vindt u allerlei kerkdiensten die worden gehouden op 24, 25 en 26 en 31 december. Kies er één en beleef het zelf; een warme Kerst begint in de kerk. Wanneer u een dienst aanklikt op de website http://www.kerstinhoogeveen.nl  vindt u de aanvangstijden en bijzonderheden bij de diensten. Deze actie wordt georganiseerd door de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie in Hoogeveen. U wordt van harte uitgenodigd.

| in Advent & Kerst 2018.